MyKHCL

Welkom op de website van KHC Leuven.

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 950 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Neem dan contact met ons op via secretariaat@khcl.be.

 

Agenda

25/06/2017
Hockeyrockers Jeugdtornooi 2017

HOCKEYROCKERS op 24 en 25 juni! KHCL nodigt alle ploegen van U6 tot U14 uit voor een nieuwe editie van ons jeugdtronooi ‘Hockeyrockers 2017’. Ook de U16/U19 worden niet vergeten! Zij zullen op zaterdagavond een ludieke doch sportieve uitdaging aangaan! Whoehaa! Nu al goesting? Schrijf je hier in!

Laatste nieuws

Krokusstages 2017

Ben jij tussen 12 en 18 jaar en heb je zin om jouw dragflick, backhandshot, chopshot, Australian en andere shot technieken bij te schaven tijdens de krokusvakantie? Schrijf je dan nu in voor één van de krokusstages met Jerome Dekeyser en Tom Degroote. Veel succes!

KHC Leuven Hockeykampen 2017

De KHC Leuven Hockeykampen zijn vastgelegd in de verschillende schoolvakanties tot september 2017! Interesse? Schrijf je hier in!

scores.onli.be

Waar en wanneer spelen onze ploegen? Wat zijn de uitslagen? Bekijk het hier!

Diensten

Sponsors

Haut de la page